Logo
Politica de Confidentialitate

Informatii privind procesarea datelor personale:

Procesatorul datelor este Asociatia IAB Romania, cu sediul in str Bratului 8-10, Sector 2, Bucuresti. Toate intrebarile si solicitarile legate de acest proces trebuie trimise la mixx@iab-romania.ro

Scopul si baza legala pentru procesarea datelor:

Vom folosi datele personale pentru crearea contului de acces in platforma MIXX Awards atat pentru inscrierea campaniilor cat si pentru acces la ele in procesul de jurizare in cadrul concursului IAB MIXX Awards 2021. De asemenea, vem nevoie de datele de contact & facturare pentru a putea emite facturile aferente taxei de inscriere

Baza legala a procesarii datelot consta in interesul legitim vizand participarea dvs la acest festival, si posibilitatea de a va contacta in cazul in care apar probleme.

Pastrarea datelor personale:

Vom pastra datele dvs personale pana la finalizarea scopului interesului legitim - respectiv incheierea concursului si acordarea premiilor.

Nu vom furniza datele dvs personale in afara organizatiei - Asociatia IAB Romania si partenerii sai in tehnologie si realizare a site-ului doar in cazul exceptional in care apar probleme tehnice. In orice caz, procesatorul datelor ramane Asociatia IAB Romania.

Drepturile dvs in legatura cu procesarea datelor - aveti urmatoarele drepturi legate de procesarea datelor cu caracter personal:

Dreptul de a refuza procesarea

Dreptul de accesare a datelor personale

Dreptul de a modifica datele personale

Dreptul de a solicita stergerea datelor personale si ca astea sa fie sterse la cerere

Dreptul de a solicita restrangerea procesarii datelor personale.

Pentru a va exericta drepturile de mai sus, va rugam sa ne contactati la mixx@iab-romania.ro

Dreptul de a formula o plangere: Aveti dreptul de a formula o plangere catre autoritatile competente in prelucrarea datelor personale din Romania.

Comunicare si confidentialiatte

Unul din scopurile acestei competitii este de a evidentia si comunica bune practici in publicitatea online. Avem posibilitatea de a face acest lucru prin: :

Comunicate de presa

Prezentari si webinarii

Comunicare in Social Media

Comunicare in reteaua internationala IAB Europe

Va rugam sa aveti in vedere ca prin inscrierea in concurs aveti permisiunile necesare si relevante de latoate partile implicate in campaniile inscrise - atat pentru inscriere cat si pentru ca IAB Romania sa foloseasca rezumatul, vizualurile si video-urile furnizate. Vom solicita in mod explicit permisiunea pentru a utiliza orice alte detalii din textele furnizate care nu sunt inscrise la categoria publica.